Gårdagens debattkväll hos Humanisterna Syd

http://humanisternasyd.wordpress.com/

Det var väldigt givande kväll där vi diskuterade mitt ärende samt likande fall som kopplas till detta. Humanisterna vill att samhället ska kunna se på alla individer på ett värdigt sätt och kämpa för de mänskliga rättigher. Mäsnkliga rättigheter ska inte missbrukas!

Annonser
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Eva-Marie

   /  2012/05/30

  Roligt att träffa dig igen och vad du fått utstå önskar man enbart sin fiende.
  Att höra dig berätta om hur media burit sig åt mot dig var väldigt intressant för oss att ta del av.
  Sydsvenskan och City Malmö har trampat på dig och hyllar och tar ställning för en flicka som borde fått reda på hur man beter sig på en arbetsplats.

  Hon fick med hjälp av media ”rätt” men hur skall det gå för henne i fortsättningen? Vem vill anställa henne?
  Arbetsgivare tänker sig för kanske både en och flera gånger om man överhuvudtaget vill ta emot praktikant.
  Jag tänker inte ta praktikant.

  Svara
  • Tack och det var väldigt roligt att få träffa er! JA det är media som vinklar händelser och får fram rubriker som de vill att det ska vara, sen skriver de händelsen efter rubriken. Jag har fattat detta. Samhällets flesta medborgare vill inte anställa eller ge praktikplatser till personer som är klädda på ett sådant sätt som vederbörande var. Det är en annan sak att människor av ren rädsla inte kommenterar sådana saker. Då detta ser ut som när jag växte upp i kommunistdiktatur där människor inte heller fick kommentera sina riktiga åsikter på grund av rädsla för bestraffing. Från början var vårt svenska samhälle snäll och tillät att alla skulle få ha det som de vill och med religionens hjälp kunde utöva sina ritualer och använda sig av kläder som de ville. Saken är den att nu har det blivit så många ev en sort att det blir en stor massa av det och då är det plötsligt något annat, för då syns det överallt. Det reagerar folk på men vågar inte säga ifrån. Med facit i handen förstår jag varför jag fick så många anhängare så snabbt. Nu kan folk skriva anonyma. När sådant diskuteras exempelvis på salongen där kan också säga till sin frisör eller hudterapeut att det är för jävligt men många tillägger att ”jag hade inte vågat säga detta offentligt”. Hur har samhället kunnat hamna här? Det tog ca 20 år. Vad händer om 20 år?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: