Nationell.nu behandlade ämnet den 25 april

Klicka här för att läsa texten från den 25 april och dess 31 kommentarer.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Anna

   /  2012/05/11

  Knappast ett sammanhang som jag skulle skryta med, snarare skulle jag bli livrädd om sajter som avpixlat, nationell.nu etc stödde mig. Att du tar emot donationer från främlingsfientliga organisationer borde få de allra flesta människor att tappa respekt för dig.

  Svara
  • MatsBerndt

    /  2012/05/11

   Främlingsfientliga sajter eller inte är helt ointressant. Att blanda in partipolitik är djupt orättvist, då Vicky själv är född och uppvuxen i Ungern. Vi bör utgå ifrån att engagemanget från oss som stöder kampen mot orättvisan som hon blivit utsatt för, bottnar i vanlig gammal hederlig medmänsklighet.

   Svara
   • Pelle

     /  2012/05/11

    Ledsen, men att lägga in avpixlat, nationell.nu och sådant i samma ekvation som ”medmänsklighet” funkar inte. Sajter och organisationer som bygger på och lever av att människor fortfarande vill dela upp världen i vi och dom. De arbetar inte för medmänsklighet. De arbetar för att bevara något som aldrig har funnits genom att hetsa mot allt som finns utanför. De arbetar för motmänsklighet.

    Svara
    • Bloggaren

      /  2012/05/11

     De vill nog snarare ha upp frågan, som den här som rör denna blogg, på dagordningen. Å det är inte fel.

     Svara
    • Du har inte tänkt på att du själv delar upp människor som vi och dem nu. Fast politiskt. Jävla hyckleri!

     Svara
    • Dina ord låter som det kom från en gammal kommunistledare från en kommunistdiktatur, Jag som sagt är född och uppvuxen i Ungern och har sett människor vara rädda inte våga säga vad de ville och tyckte för rädslan att kanske bli av med jobb eller hamna i fängelse. Idagens Sverige kanske hamnar vi inte direkt i fängelse men får betala skadestånd istället.

     Svara
  • Eric

    /  2012/05/11

   Jag blir livrädd när människor som du spottar ut anklagelser om främlings fientlighet och rasism utan några som helst grunder. De tyder på att du saknar all form av källkritiskt sinne, för ja kan inte tänka mig att du har fått de uppfattningarna någon annanstans än från svensk media.

   Svara
  • Guilt by assosiation, det värsta som finns. Jag skulle vilja se någon PK-organisation göra det som vi politiskt inkorrekta gjort nu. Det skulle NI ALDRIG göra.

   Svara
  • ….Facebook, Twitter och många fler källor -det är människors goda tanke som räknas -de vill hjälpa och visa att det inte är ok att samhället fungerar så här idag- påminner om det gamla kommunistdiktatur som jag är uppvuxen i.

   Svara
  • Eva-Marie

    /  2012/05/12

   Anna jag anser att vi borde vara livrädda för hur det är i landet när de lättkränkta kravmaskinerna sätter dagens agenda i Sverige.

   DET är jag livrädd för, som icketroende kvinna rankas jag lägst i deras värld.

   Svara
 2. Bloggaren

   /  2012/05/11

  Det ser det ju inte ut som – att folk inte har respekt för Vicky. Det pågår en debatt bland befolkningen och fler sidor än en bör lyftas fram.

  Svara
  • verkligen inte – jag har aldrig kunnat drömma om att få så mycket uppskattning och kommentarer som jag har fått – tackar hela folket för allt stöd

   Svara
 3. Då kör vi guilt by kortet här nu . Skärp er. Kan ni för en gång droppa er panik ni har. Det som Vicky utsatts för är helt bängt. FInns knappast fel sorts uppmärksamhet kring detta. För det måste fram på alla fronter hur knallkorkt dumt saker blivit i vårt land.

  Svara
 4. Du Gamla Du Fria

   /  2012/05/11

  Vicky,
  Det är väldigt roligt att berätta detta som hänt dig för s.k vanliga svenssons, alla blir chockade o säger ; Nej det kan väl inte vara sant o dylikt. Kanske kan din situation verka som en väckarklocka för det ”sovande folket”.. Inget ont utan något gott!

  Svara
 5. Mohamed Omar

   /  2012/05/12

  Jag stödjer dig, Vicky. Man ska inte täcka håret om man arbetar på en frisersalong. Åtminstone inte på arbetstid.

  Svara
 6. Konung

   /  2012/05/13

  Nationell.nu är ingen seriös sida. Den drivs och stöds av militanta nazister.

  Svara
  • Det finns ingen möjlighet från min sida att veta i förväg var de tar upp ämnet, och jag vet inget om vad för slags teori den ovannämnda sidan har -jag vet inte heller vem som skriver krönika eller fler articklar om mig och det som har hänt, som jag idag såg Eva-Maries artickel om händelsen, dvs ännu en människa som har engagerat sig. Det jag står för är vad jag har sagt – det andra skriver är något som de får stå för.

   Svara
  • Bloggaren

    /  2012/05/13

   Vicky skriver inte att hon hyllar den. Hon skriver bara att ämnet tagits upp på sidan. Precis som hon visat upp andra sidor som tagit upp ämnet. Har man en blogg som är så här poppis är det fullt normalt att göra en sökning och se vem som tagit upp ämnet och sedan informera om det. Utan att göra värderingar om vare sig hittan eller dittan.

   Svara
 7. Men kom igen ”militanta nazister”.. Man kan ju peka ut vilka utav oss här som läser Bonnier tidningar till frukost mackan. Ni är pinsamma, på riktigt snälla ska ni kritisera någonting LÄS PÅ om det ni ska kritisera och inte via källan aftonbladet så kanske ni har något bra argument att komma med någon gång i framtiden.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: