Manliga frisörer bakom persiennerna?

Ni måste läsa Petterssons gör skillnads blogginlägg med rubriken Tankeexperiment och tips. Jag citerar sista stycket:

Det var då jag tipsade henne om deras nästa reportage. Att med en manlig frisörselev ta sig till de två salonger i Malmö som har persiennerna nere och endast kvinnor äga tillträde. Förbjudet område för män. Jo vi har sådana salonger som är för slöjbeklädda kvinnor. Följa med honom och se reaktionen och sedan hela vägen stötta och sporra fram till ett skadestånd. Jag fick ett sarkastiskt svar i mitt öra.” ja visst stackars dessa män i Malmö ha ha ” Jag vill påstå att det är mycket värre och skulle bli en mycket bra artikel för HÄR pratar vi om att kränka halva Malmös befolkning.

Annonser
Lämna en kommentar

9 kommentarer

 1. Go Vicky!

   /  2012/05/11

  Det heter att dessa salonger har mansförbud för att kvinnor ska känna sig trygga. Det är sjukt att det krävs mansförbud för att garantera kvinnor trygghet. Våra systrar, döttrar, mödrar, vänner och flickvänner och fruar. Alla har de lika mycket rätt till staden och livet som vi män. Alla bör de få känna sig trygga oavsett var de är.

  Det är ett stort problem med manskulturen från mellanöstern. Man ser ner på kvinnor och anser sig har rätt att beröva dem trygghet och fri vilja. Det värsta är att denna kultur skyddas av politikerna som ska rëpresentera oss.

  Svara
 2. Go Vicky!

   /  2012/05/11

  Det intressanta är att City själva har inte en enda anställd med slöja, den enda invandraren som finns i tidningen är Tali Da Silva. Men annars är redaktionen etniskt svensk. Undrar om city ser detta som ett problem? Självklart bor givetvis ingen av journalisterna på city i Rosengård. Undrar varför? Jag trodde mångkulturen var något som de tyckte var bra. Varför gömmer de sig bland alla etniska svenskar? Varför vill de inte föregå med gott exempel?

  Svara
 3. Go Vicky!

   /  2012/05/11

  En annan intressant sak är att PP pension äger en hel del hyresfastigheter som förvaltas av Lifra i Malmö. För att kunna bo i PP pensions lägenheter måste du jobba inom media och vara ansluten till PP pension. Alla deras lägenheter finns i Slottstaden, Rörsjöstaden och på gamla väster.

  http://lifra.se/fastigheter/malmo/

  Märkligt att en yrkesgrupp som påstår sig värna om mångfalden och motarbeta segregationen behöver lägenheter vigda åt dem i etniskt svenska områden.

  Eller vad heter det, ja till mångfalden, men inte på min gata?

  Det har gjorts en undersökning om var journalister bor i Malmö och det heter att Rosengård och Fosie lever i en ”medieskugga”.med nästan inga journalister. Trots att Rosengård är den stadsdel som får allra mest uppmärksamhet medialt.

  http://www.mediestudier.se/bdh_filearea/studier/Har_bor_journalisterna.pdf

  Svara
 4. Go Vicky!

   /  2012/05/11

  Just det, studien nämner också att det är en hög andel journalister i Skanör/Falsterbo/Vellinge/Höllviken medan Oxie och Arlöv är helt ointressant.

  Journalisternas bakgrund är övre medelklassen och 70% röstade på de Röd-gröna. Journalisterna är alltså inte en reflektion av folket. Det är inte konstigt att så få har förtroende för dem.

  Svara
 5. Eva-Marie

   /  2012/05/11

  Hej Go Vicky
  Den ”journalist” jag pratade med på City Malmö pratade inte ens en gång skånska, hon var stockholmare 😉

  Media har helt klart tagit ställning och på min uppmaning att visa andra sidan av myntet var hon HELT ointresserad.

  Detta luktar hets mot företagare som vågar stå emot pkismen.

  Svara
  • jag undrar bara om det är så att det är tidningen själv som bestämmer rubrikerna eller det kommer uppifrån genom politiska påtryckningar

   Svara
 6. Eva-Marie

   /  2012/05/12

  Hej Vicky
  Jag tror helt enkelt att de känner efter vart vinden blåser och just nu tycks det som om hucklen säljer och är det som är politiskt korrekt. Vi skall omhulda allt och alla UTOM oss som inte vill vara med på det tåget. Vi som vill slippa att få religiösa symboler upptryckta i ansiktet varje dag jagas och förnedras.

  Jag är så trött på det och att inte en kvinnlig ”journalist” kan tänka längre, var är kvinnokampen? Syns inte det mest kvinnoförnedrande när dom har det mitt framför ögonen ens. Rayhan är kvinnoförtryckets ansikte och politiskt korrekta kvinnor i Sverige går baklänges i kvinnokampen.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: